Knip Knap verzorgt uw vakkundige kledingreparatie

Bij Knip Knap bent u aan het juiste adres voor een professionele kledingreparatie in Rotterdam. Zo geeft u uw favoriete broek of trui eenvoudig een tweede leven en bespaart u op kosten. Kleding laten repareren is tenslotte voordeliger dan nieuwe kleren aanschaffen. Daarbij profiteert u bij ons altijd van scherpe prijzen.


Kleding deskundig laten herstellen

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw kledingstukken om en zorgen we ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd. Hoe meer kleren hoe brengt, hoe meer korting u krijgt. Of het nu gaat om alledaagse kleding, werkkleding of zondagse kleding; wij herstellen het allemaal. Wat dacht u van een nieuwe rits? Een reparatie van uw broekzak? Of het wegwerken van gaten of scheuren? Onze specialisten zijn in staat om alle soorten kledingreparatie voor u uit te voeren en kunnen op allerlei niveaus uw kleding repareren. We hebben hiervoor alle nodige kennis, gereedschappen en materialen in huis.

Het voordeel van Knip Knap is dat u bij ons tijdens openingstijden gewoon langs kunt komen:een afspraak is niet nodig! Tevens bieden we te allen tijde een uitstekende en snelle service. Voordat u het weet hangt uw lievelingskleding weer bij u in de kast.

Reparatie op maat

Breng uw kledingstuk langs bij een van onze naaiateliers in Rotterdam. Hier zullen we uitvoerig met u bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kunnen bedrijven bij ons terecht om bedrijfskleding te laten herstellen. Indien gewenst kunnen we dan bij u op locatie langskomen en de kleding meenemen. Na reparatie brengen we de kleren weer netjes bij u terug.

Wilt u Knip Knap ook inschakelen voor uw kledingreparatie? Kom dan langs in een van onze filialen. Wanneer u nog vragen heeft of om een andere reden met ons in contact wilt komen, kunt u bellen naar 0852-081293 of het contactformulier invullen. De tarieven vindt u hier.Laat uw kleding herstellen door een professional!